Shana

4554454554Érdemes tudni rólam, hogy mindig belevágok valami új dologba, amit ha tetszik megcsinálom, ha nem, akkor nem erőltetem. Rengeteg minden van még a bakancslistámon, amit megakarok tanulni egyszer. Egy ideje ért bennem, hogy el akarom végezni a grafikus képzést, csak sokszor elbizonytalanodtam abban, hogy mennyire éri meg egy okj képzés. Művészeti egyetemre sajnos nem voltak meg a készségeim, mivel nem rajziskolát végeztem. Jelentkezéskor még nem is igazán tudtam mit is akarok az életemmel kezdeni. Kommunikáció szakra mentem tovább tanulni, mert úgy gondoltam az nekem való. Sok dolgot köszönhetek ennek az időszaknak. A szociális életem ez idő tájt igencsak pezsgett. A kedvesemmel már egy ideje ismertük egymást, de csak ekkor alakult ki köztünk a kölcsönös vonzalom és elkezdtünk együtt járni. Másfél év kitartó munkájának köszönhetően beadtam a derekam és a barátnője lettem. A kapcsolatunk ahogy telt-múlt az idő még komolyabb fordulatot vett. Budapestre költöztünk. A diplomám megszerzése után elkezdtem nem sokkal később egy másik egyetemi képzést, de a közgazdaságban nem leltem meg azt, amit igazán kerestem. Amikor elkezdtem dolgozni, rájöttem mennyire sokat számít az életben, mit is csinálunk. Jelenleg kereskedelmi asszisztensként dolgozom. Mire elvégzem a szakmát, addigra reményeim szerint a grafikusi pályán is elhelyezkedem. Édesemmel közös házat akarunk venni. A munkahely mindkettőnket Budapest szívéhez köt, így nagy az esélye annak, hogy a környéken maradunk. A későbbiekben szeretnénk kisbabát is. 2016 december 1.-én megkérte a kezem. Vannak céljaim. Szerető család, meleg otthon és egy szép kert. Ha ezeket elérem, már megérte minden. Ha jellemeznem kéne magamat, akkor azt mondanám ragaszkodó és hűséges vagyok. Meg szoktam mondani az embereknek, ha szeretem őket és nem rejtegetem a véleményem, ha valakit nem kedvelek. Azokat nevezem idővel a barátaimnak, akikben van vér őszintének és egyenesnek lenni minden helyzetben. Akikre lehet számítani. Nagyon becsülendő tulajdonságok ezek, vonzzanak az ilyen karizmatikus személyek. Az álbarátoktól és a hazug emberektől hamar megválok. Nem hatnak meg mások kínszenvedései. Sőt, kifejezetten ellenszenvet keltenek bennem azok, akik sajnálkoznak a sorsukon, semmi akaraterő nincs bennük talpra állni és küzdeni a boldogságukért.

Amit szeretek ❤

Kedvenc italok: gyümölcslevek, előnyben részesítve az őszibarackot és a narancslevet. Nagyon szeretem a különféle teákat télen-nyáron egyaránt fogyasztani. Régen elég sűrűn kávéztam, most egyre inkább leszokóban vagyok róla, de alkalmanként, ha beszerzek egy édes fagyit, szoktam készíteni jegeskávét.
Kedvenc ételek: magyar tradicionális ételek, pizza
Kedvenc filmek: Memoirs of a Geisha ♥, Leap Year
Kedvenc mesék: Rise of the Guardians, Frozen, Howl’s Moving Castle
Kedvenc sorozatok: Family Guy, Two and a Half Men, Sex and the City, Tudors
Kedvenc animék: Nana, Full Metal Panic, InuYasha
Kedvenc együttesek: Amorphis, Disturbed, Drowning Pool, Godsmack, Hammerfall, Machine Head, Machinae Supremacy, Metallica, Nightwish, Sentenced, Skillet, Sonata Arctica, Static-X, Within Temptation
Kedvenc énekesek: Zara Larsson, Iselin Solheim
Kedvenc játékok: World of Tanks – Wargaming.net
Barátom által ismertem meg a játékot. Egyből beleszerettem, ennek a játéknak a hatására újítottam fel a gépem és azóta is gyakran játszom vele. Jelenleg squirrelinmypocket néven vagyok elérhető. Kitűzött célom, hogy legyen majd egy T-54 szovjet harckocsim. Ennek fő indoka az, hogy mikor a nagyapám tankparancsnok volt, neki is egy ilyen típusú tankja volt. Német, orosz és japán tankokkal szeretek alapvetően játszani. Nem tartozom semmilyen klánba, nem szeretnék kötelezettségként tekinteni erre a nagyszerű játékra.
Kedvenc pályáim Sacred Valley, Arctic Region, Windstorm ; már nincsenek a játékban de nagy kedvenceim régről Hidden Village, Northwest, Pearl River, Severogorsk
Counter Strike: Global Offensive – Valve C.
Régen nem játszottam FPS játékokkal sűrűn, ezért ez egy nagy áttörés volt, rengeteg pozitív élményben lett részem. Ebben a játékban fontos, hogy ismerősökkel vagy egy egész csapattal menj játszani. Remekül fejleszti a kommunikációt és a csapatmunkát, HA a felek képesek együttműködni és egyeznek a céljaik. Szeretek Competitive meccsekre járni és Deathmatchezni, mert ezeknek látom értelmét és hasznát. A Casual még úgy ahogy elmegy, de az Armsrace egyszerűen megfogalmazva szerintem egy faszság. Ha fegyverskillt akarok erősíteni, arra tökéletes a Deathmatch, nem kell a világ összes fegyverével yolo-n játszanom. Apropó fegyverek, figyelemben részesítettek nálam a következők: USP-S, Tec-9, MAC-10, M4A4, AK-47, AWP
Kedvenc pályáim:
Hostage rescue: Italy, Office, Assault
Bomb defusal: Cache, Mirage, Nuke, Inferno (régi)

Minecraft – Mojang
A Minecraft szerintem az egyik legmenőbb játék. Kreatív és szórakoztató. Képes napokra, hetekre, sőt akár hónapokra lekötni. Bármit meglehet benne építeni. A Creeper hatalmas forma. Barátom szokott szervert üzemeltetni, így többen játszva még izgalmasabb. Szeretem Stahát a legnagyobb építkezések közt agyoncsapni. Ekkor bezár egy speciális kínzókamrába, ahol örök kárhozatra van ítélve bűnös lelkem a sok szeretetéhes szörny közt. /sosad/
Rust – Facepunch Studios
Nagyon nehezen ismertem el, de a nyilvántartásba vett óraszám nem hazudik. Egy masszív multiplayer-es túlélős játék, ahol a grizzlimedvéken és farkasokon túl a játékosok az ellenfeleid. Sokáig eljátszottam vele. Szórakoztató játék, én nagyon szeretek gyűjtögetni és fosztogatni is, így engem tényleg leköt és élvezem is. Sose tudhatod mikor támadnak meg és ez a rizikófaktor még inkább izgalmassá teszi az egészet. Többen játszva meg igazán fun. Nagy hátránya, hogy Early Access játék és rengeteg a csaló. De ez szinte minden multi játékra igaz.
Cabal Online EU – ESTsoft
Gyerekkorom legemlékezetesebb MMORPG játéka, 2006 óta játszom vele. Több karit is kipróbáltam, életem első karaktere egy Force Blader volt. Szegényt mindenki szétalázhatta, annyira gyenge volt. Azóta megtanultam vele játszani. A barátom is szereti a Cabalt, így vele is sok kellemes Dungeon partit nyomtunk le közösen és sokszor a segítségemre volt a karakterem fejlesztésében. ^^ Most jelenleg a legerősebb karakterem egy Blader, amely nemsokára Archridium felszerelésbe tündökölhet. Minden télen újra elkezdem játszani, ha esetleg abba is hagyom. Kizárólag EU szerveren játszom.
Kedvenc évszakok: Szeretem az őszi és téli évszakokat, mikor előkerülnek a meleg kabátok és sálak ♥. Ellentétben másokkal, engem jókedvre derít a borongós, esős őszi időjárás és a hóesés is. Élvezem a téli sétákat, az ünnepi díszekbe öltöztetett utcákat, a sült gesztenye és a puncs illatát.
Kedvenc szín: fahéj, mogyoró, rozsdavörös, kheki, kiwizöld, téglavörös, terrakotta

Reklámok